T-mobile Pulse FLB-rom Béta 5.1

Cvk/ június 24, 2010/ android, install, mobil

Tegnap este láttam, hogy kiadták az FLB-rom béta5 változatát. http://tinyurl.com/35k464q
Gondoltam, hogy majd reggelt ránézek.
Ránéztem. Ma hajnalban már béta 5.1 verzió volt kint, amit fel is tettem a készülékemre.

Végre ismét olyan felhasználói élményben volt részem, amit a béta1 -> béta3 váltás hozott.

Első dolgom volt, hogy a névjegyzék, és a telefon elérése funkciók idejét összehasonlítsam a csiga lassú béta4ben érzékeltekhez képest.

A LauncherPro helyett megjelent ADW launcher nagyon kényelmes, gyorsan be is laktam ikonokkal a jobb és baloldali aktív gombokat, illetve a menü gomb feltolásakor előtűnő ikontartó teljes sort is.
Picit hosszadalmas lett a menüben található ikonok elérése, ugyanis most már az iPhone-hoz hasonlóan jobbra-balra kell maszatolni a kijelzőt a menü képernyő váltásához. Amelyik program a 4., 5. képernyőre szorult, annak az eléréséhez lusta az ember 4-et 5-öt maszatolni :-)

Ahogyan az előző kiadásoknál úgy eddig nem tapasztaltam még erőszakos programbezáródást (Force Closed), sem fagyást valamint újraindulást sem.
A flashelést követően ránéztem az App2sd -re és javításra szorult (a2sd repair) bár ezt betudom a teljes törlésnek (wipe).
Ismételten fekete a beállítások menü hátérszíne, így látszik a wifi hálózatok jelerőssége megint :-)

Widgetek.
Jól tele lett nyomva widgetekkel ez a béta5 kiadás, minden megtalálható benne, ami a gyári T-mobilos 2.1 rommal érkezett, nagy naptár, élő hátterek, sőt még időjárás és hírolvasó widget is került a tartalmak közé.

Egy kis meglepetés, hogy a készülék bekapcsolásakor a színátmenetes ANDROID szöveg helyett egy fel-fel villanó PULSE bootlogót kaptunk.

A szabad helyre most néztem rá, miközben ezt a hozzászólást írtam. 63 mega elérhető tárolókapacitást jelzett úgy, hogy még reggel teljesen belaktam a készüléket.

Saját megítélésem szerint a béta4 után megint egy gyors és kényelmes, remélem hogy hiba és FC mentes rom került a Pulse készülékemre. Remélem mások is megelégedéssel fogják használni akik kipróbálják.

Share this Post