T-mobile Pulse FLB-rom Béta 4

Cvk/ június 17, 2010/ android, install, mobil

Tegnap este felraktam a béta4 javított, újracsomagolt változatát.

Hasznos volt az adatok mentésében és visszaállításában az “SMS Backup & Restore” és “Call logs Backup & Restore” nevű programok használata Ritesh Sahutól a marketben.

Ami elsőre nekem is feltűnt az a 74 mega szabad tárolókapacitás a tiszta telepítés (wipe) után.

Néhány programot ami a microcd-n lévő app2sd miatt feltelepült le kellett szednem és újratelepíteni, mert a programok indításakor mindaddig bezáródtak amíg újra nem lettek telepítve.

A névjegyzék sebességét valamivel lassabbnak érzem, a hívás kezdeményezéséig lassabb a reakcióidő, mint amit a B3-ban éreztem, bár ez (is) szubjektív. :-)

Az Advanced Task Cleaner Pro alkalmazás (market) a háttérben kilövi a nem használt, beragadt folyamatokat így a készülék sebessége nem lassul a folyamatos használat alatt.

Összességében kényelmes és gyors rendszert kapunk, az időközben előjött hibákat a fórumon jelezték és javítva lettek ebben a kiadásban.
Nekem tetszik.

Frissítés:

A fórumban sokan panaszkodnak arra, hogy a béta4 rommal a készülékük újraindul valamint az alkalmazások összeomlanak erőltetett kilépéssel és az egész instabil lett nekik, ezért visszarakták a béta3-at.
Én nem tapasztaltam ilyet a béta4 használata során, mióta a béta3 -ról frissítés során a microsd-n érkező alkalmazásokat újratelepítettem. Ezek persze már általam a marketből letöltött alkalmazások voltak, nem a rommal érkezők mint például az üzenetküldő, vagy a launcherpro.

Share this Post