T-mobile Pulse FLB-rom v1.0 + patch1

Cvk/ július 10, 2010/ android, install, mobil

Egy nap és egy javítás telt el azóta, hogy használom a véglegesnek kikiáltott FLB 2.1-es t-mobile pulsehoz létrehozott android romot.

Az előzetesen kiszivárgott képekből már ismerős felület fogadott, amelyet a 2.2-es froyo kiadásnak tulajdonítok.

A béta5 ből már megszokott ADW launcher mellett elérhető LauncherPro-s verzió, illetve csak egy patch ami lecseréli az ADW-t LP -re.

A boot animáció PULSE feliratról lecserélődött FLB-MOD feliratra, ezt az egy dolgot sajnáltam, nekem tetszett a pusle felirat, de ez az én dolgom.

Az ikoncsomag is frissült, a fehér sémát leváltotta a színes szagos espresso témacsomag.

A sebességre nincs panaszom, a béta4 után nekem már minden gyorsnak tűnik 🙂

Általában olyan 22-23 mega körüli szabad memóriát szabadít fel magának a rendszer, az animációk, ablakváltások gördülékenyen mennek.

A microsd tárhely szintén 75 mega körüli szabad kapacitást mutatott a rom felrakása után, amit az app2sd -vel 1G -ig tornásztam fel, még a béta1 idején.

Kicsit hiányoltam, hogy ki lettek szedve a háttérképek, és csak egy esőcseppes érhető el “gyárilag”, ami a fenti képen is látszódik. Ugyan így hiányzott pár widget is először, de gyakorlatban egy nap használat után még nem ugortam neki a googlenak hogy megkeressem.

A Saját időjárás widget helyett bekerült Fancy widget nevű óra- és időjárás alkalmazás az egyéni ízlésemnek jobban megfelel mint az elődje.

A patch

A patch ma dél után nem sokkal érkezett, és a boot időn (is) javított, ami majdnem 2 perc volt és lecsökkent fél perc körüli időtartamra.

Ezen kívül még kibővített wifi konfigurációkat és markettel kapcsolatos javítást is tartalmaz.

Egy verziótól és romtól függettlen fogfájásom pont rosszkor jött, ugyanis a fring alkalmazás kiszedte(?) a skype funkciót a programjából, legalább is a készülékemen nem jeleníti meg a használható üzenetküldők között.

Összegzésként mindenki bátran frissítsen az első stabilnak kikiáltott verzióra aki még esetleg valamelyik béta verziót használná, illetve akik kipróbálnák azoknak bátran ajánlom.

Share this Post